8/29/2013

you only live once but you get to serve twice!

tulin just ekalta high school-käynniltäni kotiin ja en voinut vastustaa kiusausta sen hehkuttamisesta teille! meidän koulurakennus on ihan uus ja koulukaverit vaikutti tosi kivoilta, oon vaan niin fiiliksissä! eikö se oikee koulu vois alkaa jo? tää oli vasta orientaatiopäivä, eli meille esiteltiin luokkahuoneita ja koulurakennusta, käytiin koulun säännöt läpi ja pääsin myös tekemään oppiainevalinnat, mutta niistä lisää myöhemmin. koulusta kotiin tullessa mua odotti ilonen yllätys kotikadulla: naapurit oli tullut kotiin lomaltaan! oon kurkkinut niitä ikkunanraoista ja mietin uskallanko mennä puheille :-D ehkä tän blogimerkinnän jälkeen...?

 

ajettiin tänään hostmomin kanssa new yorkista longmeadowiin tän orientaation takia ja eikä reissu olis voinut tulla parempaan saumaan. us open alkoi tosiaan tämän viikon alussa, ja koska meillä on liput jotka kattaa kaikki matsit niin me ollaan tosiaan istuttu siellä kokoajan. oon päässyt ihan hyvin kärryille siihen peliin ja hostit on hyvin perehdyttänyt mut, mutta tenniksen kattominen on raskasta. pää kääntyy vasemmalle, sitten oikealle, taas vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle.... ja tätä jatkuu vähintään kolme erän ajan! mulla on ollut niskat ihan jumissa :-D


kolmen ekan turnauspäivän aikana oon nähnyt jo melkein kaikki tennistähdet jotka osasin nimetä ja siihen päälle vielä roppakaupalla uusia tuttavuuksia. venus williams, serena williams, rafael nadal, roger federed, check, check, check ja check! mun voittajasuosikki on rafael nadal, ihan vaan koska meillä on yhteinen suosikki jalkapallojoukkue. mut hei oon päässyt tennismaailmaan niin hyvin sisälle että otsikossa on jo tennishuumoria, heh-heh.

tän kummempia kuulumisia mulla ei teille oo tarjota, mut lupaan palata asiaan viimeistään ens viikon alussa kun oon kokenut elämäni ensimmäisen amerikkalaisen juhlapyhän ja saanut potkastua ton koulun ihan kunnolla käyntiin. nyt lähden kerämään rohkeuteni naapureihin tutustumisen suhteen.. wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti