8/04/2013

i know i think i'm ready, i think i know i'm ready

läksiäiset on nyt itketty juhlittu, kiitos kaikille ihanille jotka tuli viettämään viimeistä suomiviikonloppua meidän kanssa. vaikka en kaikkien vieraiden kanssa ihan maailman läheisin olekkaan, niin tiiän et jossain kohti vaihtarivuotta tuun ajattelemaan jokaista teistä♥ ehkä sillon kun mulle iskee hirveä suomi-ikävä tai ehkä joku mun high schoolista on ihan niinkun yks teistä. vaikka välissä on kilometrejä ja valtameri, niin en ikinä unohda läksiäisiä ja niiden itkuja ja nauruja. varsinaisten läksiäispartyjen jälkeen ali jäi meille vielä yöks ja me vietettiin kunnon tyttöjen viikonloppu alin ja iisan kanssa. meidät tunnetaan täällä kunnon kolmen koplana ja ollaan pidetty toistemme puolia ihan natiaisista saakka. mulle alin "hylkääminen" vuodeksi on ihan yhtä kauheeta kun iisankin hylkääminen, ali on mulle kuin sisko.

läksiäisten ja varsinaisen lähdön välille jää yks erittäin ikävä juttu: pakkaaminen. teen tässä parhaillaan koepakkausta ja kirjotan samalla mitä sinne matkalaukkuun tulee oikein tungettua. sieltä voi sitten muut lähtöä tekevät tai omaa lähtöään muistelevat kertoo jipot, niksit ja must have-jutut! vaikka ette te mun lukijakuntani kauheen aktiivisia kommentoijia ole... :-D selostuksen lomaan tungen ah niin originellejä before i die-kuvia, jotka ei sovi yhtään mun blogin ulkoasuun. kuvat oon valinnut sen mukaan, mitä haluaisin nimenomaan vaihtovuoden aikana päästä kokemaan.

mun mentaliteettina pakkaamisessa on viedä mukana mahdollisimman vähän mahdollisimman muuntautumiskykyisiä vaatteita. esimerkiks valkoinen t-paita ja farkut on mitä simppelein asu, mutta heti kun siihen päälle heittää vähän asusteita, vaikka farkkupaidan ja pipon niin asusta tulee ihan erilainen. paikan päältä voin sitten ostaa niitä spesiaalimpia ja huomiota herättävämpiä vaatteita. pakatessa käytän apunani isoja minigrip-pusseja, joista saa kätevästi puristettua ylimääräsen ilman pois ja näin tavarat menee paljon pienempään tilaan.

                  

paidat.
kolme tavallista toppia ginan toppia, kaks muuta toppia, kaks vähän juhlavampaa toppia, kaks bandeau-toppia. kolme tavallista t-paitaa, illaramendin paita, yks tavallinen pitkähihainen t-paita, yks farkkupaita, yks huppari.

                  

housut. kahdet farkut, kahdet farkkushortsit, yhdet kangasshortsit, yhdet pitkät hosut (vähän niinkun farkut mutta ei mitään farkkukangasta kuitenkaan), kahdet treenishortsit, lökärit.


muut vaatteet. talvitakki, viis pipoa, kaks huivia. kahdet bikinit, pyjama, pari paria sukkia, muutamat alusvaatteet. kahdet converset, yhdet nappikset. lisäks korviksia ja vähän muita koruja. yksi laukku ja kaksi kangaskassia.

                  

hygienia ja kauneudenhoito. shampoo ja hoitoaine (erittäin hienoa suomalaista jota ei maailmalta saa), kasvovoidenäytteitä, kolme hajuvettä, kampa, hiusharja. ne meikit joita on vielä reilusti jäljellä (mitään pullonpohjia en viitsi mukanani kantaa), silmämeikin puhdistuspyyhkeet.

                  

muut. tuliaiset (fazerin punanen, fazer vadelma-karpalo, halvan salmiakki-aski, sisu-aski, sisu horna-pussi, eucalyptus-aski, jenkki-purkkapussi, ruisleipää, suomalaisen paahtamon kahvia, kaks marimekon patalappua, kaks iittalan kivi-tuikkua), kaikki laturit ja tekniset vempeleet, ehkä tietokone.

                  

käsimatkatavarat. passi, matkaliput, muut tärkeät paperit, puhelin, ipod. muutama pokkari "selviytymispakkaus" siltä varalta jos laukku eksyy, eli alusvaatteet, puhdas paita ja hammasharja.

mitä mä unohdin? :-D rohkeesti vaan suuta auki ja neuvomaan, en syö tai suutu. ja muutenkin saa kommentoida oonko mielestänne ottanut liikaa tai liian vähä jotain.

3 kommenttia:

 1. mä en tiiä paljonko oot shoppailemassa sie jenkkilän puolessa, mutta jos oot paljon niin mulle itelle ainaki riittäis yhet farkkushortsit, vähempi määrä pipoja (2?), yhet bikinit, kaks hajuvettä, yhet conssit (niitä myydään n. 20 dollarilla kuulemma jenkeissä, sieltä vois ostaa ihan uudet jos välttämättä kahet haluut:))
  tosin, oon tosi "vähällä" tottunu elämään ja en tunne sua niin en tiiä :D mut yhtälailla sie on kauppoja mistä löydät uudet farkkushortit, pipot jne :)

  VastaaPoista
 2. miust oot hyvi ja monipuolisest miettiny asukokonaisuuksia. viis pipoo kuulostaa kyä miust melko paljolt ja ehk mie karsisin viä sortsienki määrää, jos sortsis on "tavallisii" eikä mitää erikoisuuksii.

  VastaaPoista
 3. en tiiä mitä tohon sun selviytymispakkaukseen kuuluu, mut ite ainaki suosittelisin et ottaisit käsimatkatavaroihin noita meikkejä, nii vie vähän painoo pois laukusta :)

  VastaaPoista